SISTA APRIL MM JA

Hej sötnosar!

Sitter hemma på golvet , haha väntar på att vican ska komma och taggar lite , ikväll är det sista april!!! Röjj bitches !
Ska fan vara vaken nästan hela natten , Hoppas alla kommer ha lika roligt som mig!
Juste var ju i Västerås idag , köptes tröja , hittade inget mer ., och juste fan vad det kryllade av emot, var de nå emoträff eller? Haha.. Men de var speciella emos, dom såg ut som seriefigurer,.. Yey är ni 6år?;)

Puss bitches !:*

HAHAH, hade roligt på vägen hem ;)

 


Lördag & söndag!

Hej sötnosar!
Eller godmorgon right?;)

Sitter i sängen hemma hos Julia , nyvaken yeah! Drömde att jag klippte av mig mitt hår .. Åh Fyfan vad sorglig, började fan grina i sömnen, haha tur att de bara va en dröm då!;)
Idag är det söndag , slappa & färga håret lite blondare + utväxten!
Igår var jag & Julia iallfall med Filip & Marcus sen drog vi in & käkade en jävla massa godisar! & juste på bussen vare nån fyllogubbe som kom fram till mig och Julia & tyckte vi var riktiga 10poängar & han blev så nervös för att vi var så snygga tydligen, Haha! Sant kanske?;)

Bilder från yesterday bitches!( & nej det är inte Filip & Marcus på bilden . Utan min lillebror och hans kompis!


Julia

Hej !

Har skit bråttom, hinner igentligen inte ens blogga, men jag är så snäll?(a
Sticker iallfall till Julia nu! Hörs ikväll

Puss!


sneak peak på klännigen!

Hej sötnosar!
Kom precis hem från valbo, har vart där med mamma sen klockan 10 imorse ungefär , blev iallfall en klänning  till skolavslutningen och imorgon kommer mitt löshår. ååh livet kan inte bli bättre nu känner jag, haha !
Ikväll ska jag vara med Vican,Rasmus och axel typ! får vi se vad vi hittar på sen, Men ni ska få se en ''sneak peak'' på min klänning. dock får ni inte se hela själva klänningen förns när det är skolavslutning, Hihi tagga!
Upptaderar innan jag drar ! Puss
haha nästan så man ser den, späännande

Me want!

Shorts!

Inte vilka short som hellst, utan sånnahär höga med nitar på . Så sjukt jävla snygga så det finns inga ord!
Me WAAAAAAANT, Fattar ni vad snyggt i sommar?
så min fråga till er sötnosar blir ju
Någon som vet vad sånna här shorts kallas och var köper man sånna?

flätan

Hej sötnosar!
Vican har precis dragit härifrån , Har varit med henne en stund! Seg dag idag som sagt, och att jag inte får mitt löshår idag gör mig deprimerad som sagt. Men flätade mitt nuvarande löshår idag och blir väll så imorgon å! Skulle få mitt löshår senast Måndag iallfall, tur det då , men flätan var supersöt faktiskt, brukar hata att ha håret på andra sätt än utsläppt, men de var faktiskt snyggt, I like it!
Nu ska jag ut och träna lite tror jag och sen dusha och gå och lägga mig.* Haha nörd*
. Är så jävla trött har fan sovit som en jävla jude. haha ååh..
Sött va?;)
Dock KASS bild, ska försöka fixa en bättre, men knäppte den när jag kom hem & då var den ju helt förstörd :(

länkbyte!

''Älskar du innebandy och kanske spelar själv?
Då ska du läsa denna blogg som innehåller allt som eget innebandyspelande, klubb & lindtips, SSL & det kommer även skrivas en hel del om de lägre serierna i Sverige. Du kommer även inom kort kunna vara med och tävla om ett antal olika innebandyartiklar som t.ex ett neongrönt Player+Blad. Som sagt, tävlingen presenteras inom kort. Håll utkik, det är värt det!

Så kicka in på min snygga kompis Eriks blogg!


http://blogg.innebandymagazinet.se/plastbandybloggen/

http://blogg.innebandymagazinet.se/plastbandybloggen/

NEW IN

Hej sötnosar!
Sitter i soffan och segar sönder, somnade faktiskt haha var sjukt trött, Sen är jag något sjukt trött på min sega dator också .. Orkar seriöst inte med den.. Skolan idag var kaaaos, seriöst. Haha.. ååh orkar inte.
Iallfall så när jag kom hem hade mamma vart och köpt en ny munkjacka,2 linnen och ett par nagellack åt mig. Tack mamma! Imorgon blir det äntligen att åka och köpa mitt nya löshår.. ååh äntligen ! Så blir inge löshår imorgon i skolan, det gör mig lite deprimerad osv. haha!
Pusspåer sötisar!

Morning

Godmorgon stalkers!

Sitter på bussen nu påväg till skolan, hatar att åka buss seriöst,, segt, äckligt & tråkigt .. & så måste man sitta bredvid random personer.
Tur att man får moppe snart , eller ganska snart iallafall.. Hatar att fylla sent seriöst , & det värsta idag är ändå vädret , seriöst det är sjukt dimmigt ute, ser ju ut som en skräckfilm eller något. , haha & vi har utegympa sen ., Fyfan! Tur att vican är bäst som tar med sig en plattång med tanke på mitt DÅLIGA minne och att ingen av oss vill ha lockigt hår resten av skoldagen.. Nej tack!


Tisdag

Hej sötnosar!
Jag bloggar extremt sent idag, iknow.. Förlååååt sötisar!
Blir nog inte ett sålångt inlägg , har inte hänt något idag alls och internet dampar sönder seriöst orkar inte med såånt... ååh.. Sånt man ska ha killar till ;).. Hade håret supersött idag iallfall, såg ut som en liten nörd. men mer sött än töntigt ,hihih ( eller bara på mig maybe? ) & när vi hade utejumpa i duggvädret blev mitt hår katastroft seriöst. det fuckade ur och blev typ vågig. buhuuu.. var nära att gå hem från skolan tillochmed.. fick ju skämmas!
Iallfall så ska jag förmodligen ut och träna nu , sen dusha ! Så får vi om jag kör ett blogginlägg  se sen sötisar! eller klart jag gör ! ;)
Ilallfall så här får ni ett ''schema'' på mina planer inför veckan, seriöst världens tråkigaste vecka.
Men vi taggar väll helgen och sista april .. börjat planerat lite inför det också.. vad ska ni göra sista april, har ni bestämt er än ?
Måndag - Redan avklarad bitches!

Tisdag! - Inga planer idag..
träna kanske.. sega ha en allmänt tråkig dag * suck*

Onsdag- Fixa naglarna, Ett MÅSTE.. Kan fan inte gå omkring med sånna här naglar.. ååh ångest.
Sen kanske plugga lite till no och so provet som är på torsdag.. & nu tänker säkert alla i min klass vi har inge prov eller? , hmm. nej men eftersom jag är så efter måste jag göra om gamla prov, remembeer?
ååh jag är såå duktig ibland!

Torsdag!- ÄÄNTLIGEN.. Åka och hämta mitt nyalöshår och färga håret ( utväxten+topparna) + slinga det ( blondare såklart) Sen gymma kanske? var längesedan nu!
Fredag - Inget bestämt än, Funderar på att åka in till viken och träffa gamla kompisar .. annars blir det väll hänga med bruudsen!
Lördag - same as friiday, eller kanske skippar det och tränar hela lördagen istället. ska man vara så duktig ?
hmm...
Söndag - Kompisar? sova? luncha? inte en blekaste anning..
Här ser ni hur jag hade håret idag.. spekatulärt. right?

ny blogg ja!

Hej sötnosar!
Kom precis hem, sitter och segar framför datorn som vanligt, lära göra något med mitt liv känner jag * suck*
Iallfall så har jag som sagt startat en ''ny'' blogg, varför? -Jo för att den gammla bloggen kändes så gammal helt enkelt , live with it! ;) Se det som en ny start.. Nu loovar jag även att blogga bättre. i promise den här gången!
Iallfall Någon som är duktig på att fixa headers och såntdär? isånnfall adda min msn: [email protected]
och hjälp mig gärna med en ny header!
Puss!
Gammal & halvkass bild, men lev med det ;)

RSS 2.0