me waaant

hej sötnosar!
har varit med saandra hela dagen, som vanligt. hihi! Var i valbo och kollade på kläder. la undan några så blir att gå och köpa dom imorgon då. om mina föräldrar nu tänker ge mig pengar. annars kommer jag fan börja gråta. så jävla snygga shorts så man kan dööö. ajja !
Sitter och funderar på en sak, har funderat länge på det, har så jävla svårt att bestämma mig också. om jag ska göra dip dye eller inte? seriöst får panik.. värsta beslutsååångest ju. vill ha de, men vill ändå inte ha de..
vad säger ni? & isf vilken färg?
Puss

Insparation'

Hej sötnosar, har absolut inte gjort någoting alls idag. skit tråkigt, men så sjukt skönt att om exakt 2 veckor går jag på sommarlov, snacka om att längta asso. Imorgon blir det iallfall att träffa min saknade sandra, har inte träffat henne på typ 3 dagar, men känns som flera månader. haha ! saknar ju henne..  Men eftersom min dag har vart så tråkigt kör jag på en sånhär!

"dagens inspo"

Dagens inspiration blir dehär Sjukt snygga shorts smycket & nitconverse..sen någon snygg tröja till, me like!
Hur jävla snyggt som hellst, måste skaffa på direkten , någon som vet vart man köper sånna converse? bara att beställa från deras hemsida eller, för det verkar ju inte finnas i någon butik här i sverige iallfall..


Vad säger ni om dehär då? Hiss/diss?. * defentift hiss, dum fråga fan. daah*


Snälla.

Hej sötnosar!

Äntligen bloggar jag igen, fast har ändå vart skönt att inte bloggat! Ajja nu ät jag tillbaks igen & börjar med en "åsikt " haha yeah vuxen ord!

Jag verkligen hatar , när alla killar snaggar sig, omgad varför killar? Ni är såå mycket snyggare i hår! , liksom ni kan ha hur snyggt hår som hellst från början och sen rakar ni bara bort allting? De är Inte ett dugg snyggt och ni ser ut att vara 30 år äldre typ, så boys behåll era hår, snälla .. Hela tiden på Facebook lägger alla killar upp statusar typ "behåll håret or not?" och så kommenterar alla tjejer ha kvar de & killarna skriver : raka av det. Och då lyssnar ni på killarna? Seriöst .. Vill ni ha killar istället för tjejer? Snälla boys, ni är inte bög eller?..
BEHÅLLA HÅRET I SOMMAR FYFAN!


..

Hej sötnosar!

Är ledsen men är tvungen att ta en "bloggpaus" .. Vi håller ju på flytta & har Inte hunnit fixat internet än! Men ska blogga så fort som möjligt, definitivt till helgen , håll ut!

Puss


I-landsproblem

Hej sötnosar!

Sitter i soffan, sjuuuukt trött.& kollar på tv, vet fan Inte ens vad jag kollar på, haha! Simning typ? Totalt ointressant
Har inte ens fixat mig nånting alls och ska förmodligen till Gävle på fest, om typ 2/3 timmar, känner ingen ork ju.. Så hur gör man? Har beslutsångest.
Är det värt det eller inte ?

Puss


Pikato


Igår

Godmorgon !

Sitter här & äter frukost med Sandra!
Igår var jag & Sandra med Viktor,jonte,Emil och Henrik. Gjorde inget speciellt alls, till slut blev det så jävla kallt så drog jag & Sandra hem. Somnade i soffan & vaknade runt 5 för att de var så JÄVLA kallt, hållde på dö allvarligt haha, så gick vi upp och la oss i sängen och vaknade nyss. Något sjukt trött!

Puss


<3

Hej sötnosar!
Eller godmorgon!

Skrev ett inlägg som jag trodde kg publicerade igår, tydligen gjorde jag inte det? Haha Wtf.. Iallfall så fettade jag & Sandra tacos & sånt skit igår & satt uppe till 5, sen var vi ju med Kim & Robin också då! Iallfall så vaknade vi av att en av Sandras grannar stod inne i hennes hal & skrek på Sandra ( liksom hon gick bara in utan & knacka eller nått) haha fan vad rädd vi blev ! & normalt gjort? Haha!
Ska locka klart mitt hår ( ellr Sandra ;)
så hörs vi senare , blir att slagga här inatt igen, Weho!

Puss


Morning

GOOOOODMOORGON SVERIGE!

haha kände mig bara tvungen , sitter hemma hos Sandra nu & vi vaknade precis upp och ska ner och käka nått, inte käkat på evigheter.. Allvarligt kommer dö. Haha! Igår var vi med Robin & kim iallfall, gjorde inget speciellt , idag får vi se vad som händer. Först ska jag & Sandra iallfall fetta massa tacos & godis. Sen kanske dom kommer hit vi märker väll!

Hörs sen, puss!


älskade bror

Hej sötnosar!

kom precis hem, haha vilken dag alltså. kvarsittningen sööööög.. vi fick sitta i ett jävla rum och skriva 8 sidor om vad man ska göra med elever som ljuger. Haha så töntigt. och sen så dög tydligen inte det jag skrev heller asso jag orkar inte med min skola . bläää ush ... börja aldrig på engelska! Men iallfall så skrev jag något om att jag tyckte han var elak eller nå sånt oså frågar han om jag är ''beroende/stalkar honom typ'' utav honom, HAHAH bitch please det är du som läser min blogg och håller på leka gud över mig i skolan, jag bryr mig inte ett dugg om dig så :)
Ajja skit i dt.

idag fyller min älskade lillebror vincent år, han skulle ha fyllt 6 år idag, tiden går såfort alltså. det är helst sjukt och jag saknar dig så mycket även fast du bara fanns med oss i 2 veckor. för att slippa alla frågor kan ni lika bra få veta att han dog , ja och han dog utav plötslig spädbarns död så nu vetni.. men han har väll det bra där uppe nu! saknardig...


Ska även till hans grav snart så upptaderar lite senare .Puss

'' halvdålig bild , men här har ni bilden på min ängel <3

On My way!

Hej sötisar!

Blir en snabb uppdate, sitter på bussen på väg hem nu, blev tvungen att gå på extra lektioner , haha särbarn ja...
Iallfall så ska jag försöka upptadera bättre , men vi håller på flytta så har typ fyllt upp, sorry!

Men hörs senare ikväll sötisar! Puss


sjuk

Hej sötnosar!
Ligger i sängen och typ segar. mår så jävla dåligt äckliga feber helvete förstör min helg också..åååh
iallfall så borde jag masa mig upp och packa flyttkartongerna och plugga men känner ingen ork. knappt till att blogga heller , men måste faktiskt hålla mig upptaderad hur mycket jag än suuuger på det. sen sitter jag här och funderar på om jag ska byta skola när vi flyttar. hatar att byta skola osv, för man känner ingen men ändå hatar min skola och min lärare, dessutom tänker min lärare tvinga mig att byta klass så kanske är lika bra att byta skola.. men kommer fan imig sakna min klass tro det eller ej, för dom är så jävla konstiga haha... men lutar åt att byta skola hållet iallfall. skönt att slippa engelskas kassa regler. haha  & kommer slippa ha lärarna som snokar mer i mitt liv än vad min morsa gör haha skööööööönt som satan.. Men kanske bloggar mer inatt, med tanke på att jag har sovit hela dagen så kommer knappast kunna sova i natt, vaknade fan klockan halv 7 ..blir väll sitta uppe med datan hela natten och ''plugga'' så mycket jag kan haha!
Puss
hahah yeah

Mangemakers gör det igeen

Hej sötnosar!


Orkar verkligen inte blogga, förlåt men är så jävla förkyld och har feber.. fyfan ska gå och lägga mig snart . inte för att jag kommer kunna sova men ändå, fyfan för att vara sjuk, buhu. synd om mig! Sen imorgon blir det att packa i flyttlåder och flytta. yyeees. blir tillbaks till sandviken. tagga sjukt ändå med tanke på att jag kommer kunna vara med sandra typ hela tiden!
Har inga bilder på den här datan heller, men ni har väll inte missat att mangemakers har släppt en ny låt?
''Drick den'' Jag tycker den är gryyyyymmm! dock måste man lyssna på den typ 3 gånger först innan den blir bra.

so njut bitches, Puss!




pyntat mitt skåp, klart

hej sötnosar!


Förlåt för jag bloggat så dåligt, men ni börjar väll vänja er? haha skojjade! Skulle ju haft kvarsittning idag men min lärare sa att han skulle överaska oss någon annan gång, haha fett läskig han är alltså.. tur att jag ska byta mentor i höst! så vi får väll se vad som händer och när det händer haha snacka om att han överdriver.!
Har iallfall varit och tränat idag med vican, dålig ide igentligen eftersom jag blivit så förkyld.. fan också!
men lära gå till skolan imorrn har massa skit att fixa, men i helgen blir det bara lungt så jag blir frisk till sen. Hade tänk att vara med kim i helgen, men det lära ju bli om jag blir friskare... fan jävla förkylning. och jävla väder!!! Juste smyckade även mitt skåp idag, hihi . blev fett snyggt!

vad säger ni? Puss




Mot gymmet!

Hej sötnosar!

Kom precis hem, har varit ute på cykeltur med lillebror & vican! Ska iallfall fix håret lite & sen åka till gymmet och träna! Helt yeah!
Hörs när jag kommit hem, dagen Har varit helt okej & imorgon ska vi runt på må studiebesök? BOOORING . Haha!


Funkar inte fb?

Hej sötnosar!
Sitter hemma och kollar på tv , Vart med Julia idag .. inte gjort något alls förutom att julia köpte en glass och så gick vi och dampade i en lekpark i någon timme sen drog hon hem. Så drog jag hem och försökte ''plugga'' på no . Men fattar seriöst ingetting. så jävla tråkigt och onödigt ämne , liksom come on! vi borde bara ha dom tre basämnena, heter det så? tror de.. då skulle vi bara gå i skolan i tre timmar typ, najz!
Ska kolla vidare på tv nu, juste är det bara för mig facebook inte fungerar? vad händer seriöst ? får panik....
Iallfall som alla vet har jag ju kvarsittning på torsdag, kan  ju helt enkelt berätta för er varför. För att jag och ett par kompisar hittade på en anledning, tänker dock inte säga den här, så iallfall så  gick vi  typ 5-10 minuter tidigare från lektionen & då ska så klart emil skvallra för lärarna att det var påhittat. och lärarna fick damp iallfall så ska vi få nå ''special'' kvarsittning, dom ska ta in oss 4 bara i ett eget klassrum osv. dom kommer säkert dampa loss på oss om inte värre, vem vet .
Puss sötisar!
haha, duckface

vilken?

Snart är det ju sommar, inte långt kvar alls nu! Så lära ta och köpa mig en bikini snart känner jag, Dom flesta har säkert redan köpt en. fan vad efter jag känner mig .. Tycker det är så sjukt snyggt med volanger, hellst blommigt eller usa flaggan i looooooove!
Vilken tycker ni var snyggast?
Puss

Träääna

Hej sötnosar!

Sitter hemma hos vican, var med Sophie igår! Roligt att träffa henne igen var ju inte igår precis! Iallfall så ska vi dra & träna nu jag och vican!
Bloggar senare, men har bråttom nu bitches!

Hörsdå! Puss!


chill

Hej sötnosar!
Kom precis ut från duschen, chillar i soffan med en smoothie. haha !
Skit lätt att göra ju eller hur?! & gott! Ska fixa mig nu och sen vara med någon.. Förmodligen Sophie. Ska försöka få tag på henne nu snart tänkte jag! men jag känner nolll ooork att fixa mig igentligen, but i will anyway!
Satt ju bara hemma igår och det är ju fredag idag så lära ju seriöst hitta på något nu känner jag!
Så ska fixa mig nu så hörs vi om en stund cuties!
Puss!
RECEPT på min smoothie!

Vanilglass
Mjölk
bär elller frukt
Sen mixar man bara ihop allting!
Hur lätt som hellst, klarar vilken iq-befriad människa som hellst av right?

ME WANT

''Många hål i öronen''


Såg någon brud på instagram som hade såå sjukt snygga hål i öronen, vill lätt göra så! Blir nog att fixa det också
loooove it, vad säger ni? Tycker inte ni att det var något så sjuuukt snygg? Meeee liiikeeee!
hihih!
SÅÅÅ snyggt, eller vad säger ni ?

fredag!

Hej sötnosar!
Kom precis hem från skolan, kvarsittning på torsdag då..mm jättekul fan vad jag hatar dig emil, tur att du är så mycket bättre som sitter med telefonen på lektionerna då? fet med gangster. ajja orkar inte bry mig så mycket om det en enda kvarsittning men hämnden kommer biaatch. Iallfall så fick Julia utegångsförbud ,vican ska städa och resten kan inte.. så vad fan ska jag göra ikvälldå? ska försöka hitta på nått att göra annars blir jag helt ensam hemma med min familj.. hemma en fredag med föräldrarna. = mardröm. haha .. bara att höra av er!
Pusssss!

Skriver av mig @arg

Måste bara skriva av mig lite, ni får leva med det men inget ni behöver läsa om ni inte orkar, men det vill ni säkert bitches!

Är så JÄVLA trött på personer som är sura hela tiden & ska hålla på och vara kaxiga på sms som typ " haha Oki .", jahapp :)))
Eller om man bestämt att man ska åka någonstans och så skriver man vi åker dit den 3 ex& så svarar den personen , men va, skulle vi åka ?;)"
Seriöst sluta upp skriva sådär kommer få spader.. Och jag tror ni vet vilka ni är. Orkar inte med er så länge till kommer lacka söder på er , ni förstör seriöst mitt humör! Ryck upp er och sluta va så jävla sura & sega.. Skönt att det är sommarlov snart, slipper man vissa av dom yeah ! Hoppas ni fattar vilka ni är & rycker upp er helt seriöst, annars kommer jag inte orka med er länge till

Pusshej tack för mig! Blir en videoblogg nån dag i helgen! Längtar ni? ;)


Jävla internet!

Hej sötnosar!

Förlåt, förlåt för att jag inte bloggade igår. Men när jag skulle starta datorn så var internetet totalt paj..*suck* men det var ju ändå ganska skönt eftersom jag har varit sjuk.. Halsfluss härligt! Iallfall så blir det skolan imorgon. Har inte vart i skolan på en vecka, häärligt som fan, men imorgon är en kortdag, skönt!
Men min uppdate kommer nog vara ganska dålig idag , jävla äckliga com hem! & inte tänker dom fixa det förns efter helgen.. Men ska försöka fixa det! Hörs sen då!
Pusss


Blog awards!

Som sagt sötnosar, Dags för blog awards 2012!
Behöver jag ens skriva ut det? hihi det skulle vara super gulligt om ni ville rösta på mig !
I katerogin  ''årets blogstar'' eller årets bloggprovokatör.. för ni verkar hacka på allt jag gör bitches!
.. Det skulle vara super gulligt sötnosar & alla som röstat på mig kan kommentera att ni gjort det så kanske jag länkar er sen! bra deal eller vad?
här har ni länken till var man nominerar!
http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Dags-att-nominera-till-Blog-Awards-2012
Tack på förhand sötnosar!

rubriker suger

Hej sötnosar!
Ligger hemma framför tvn och segar.. trött som bara den också.. ååh :/
Och det värsta är ju att jag har gått och blivit sjuk.. Halsfluss och feber.. så jävla typsikt! skönt att slippa skolan imorgon dock !;) Igår var iallfall super rolig, tycker alla storbloggare verkar ha något imot valborg, men come on.. Det är ju sjukt roligt , tänk om valborg vore varje dag! hihi... Juste 1 maj idag. betyder ju att man får skämtas med varandra , watch out bitches!
Ska lägga mig ner och dö ett tag, så hörs vi lite senare sötnosar
Puss
Lite mer bilder från igår , men la upp dom flesta igår natt somsagt!
HAHHA, bjuder på den! ( Inte min hand på bilden)
Hahahhaha orkar inte..

1 MAJ

Men hej sötisar!

Nu är det första maj, snart skolavslutning. Helt sick..än så länge har kvällen varit awsome , & den har bara börjat!!!

Satt brorsan i slavarbete med drinkarna , dom blev ju najs !! Nu ska vi leva livet för det är vi värda!
1 månad kvar typ av skolan, FIRA FIRA

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3506461/images/2012/pic_200664777.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3506461/images/2012/pic_200664777.jpg" class="image">


RSS 2.0